Fotoalbum
Bewaarschool Kruisstraat op site Wim 15 april 2014.jpg
Schoolfoto 'Bewaarschool' aan de Kruisstraat Dieren omstreeks 1950. Veel kinderen op de foto gingen later naar 'Het Schoolpad'. Ik sta vlak voor de juffrouw naast het meisje met strik meen Lies Lentink, woonde op de Buitensingel. Over de naam van het meisje links met mooie krullen is twijfel.
Schoolfoto De Spreng 1891-1991 nu goed geroteerd.jpg
Schoolfoto genomen tijdens reünie 12 april 1991. Bijna 22 jaar geleden. Tijd gaat snel. Velen zullen zichzelf herkennen en/of door familieleden, vrienden en ook kennissen worden herkent. Of kunnen zeggen: is dat soms..... ? Bij het zien van de foto realiseer ik me weer dat er lege plekken zijn van hen die er helaas niet meer zijn.
Zelf sta ik linksachter naast Theo Corporaal met bril. Schoolfoto 'De Spreng' 1891-1991.
RKK School Molenweg met naam WP.jpg
Dieren had div. scholen. Deze school aan de Molenweg kwam in 1921 en kreeg de naam Sint Johannaschool. Katholieke schooljeugd ging eerder naar de school aan de Viëtorstr.. Een school had vroeger een nummer bijv. School 1 en School 2. Middenin de Viëtorstr. staat School 1 en school 2 hoek Viëtorstr. - Prinsenstr.. En School 3 aan de Wilhelminaweg, later kwam er TV-Toys. In mijn jeugdjaren was de heer M.J.F. Smit, hoofd Sint Johannaschool aan de Molenweg. Heer Smit was mijn overbuurman op Hogestr.18.
   Pagina 1 van 1